február

2019. 02. 23. Alfréd

Ke Sze Csü Szo Va
2019. 02. 01. (Péntek)
1
2019. 02. 02. (Szombat)
2
2019. 02. 03. (Vasárnap)
3
2019. 02. 04. (Hétfő)
4
2019. 02. 05. (Kedd)
5
2019. 02. 06. (Szerda)
6
2019. 02. 07. (Csütörtök)
7
2019. 02. 08. (Péntek)
8
2019. 02. 09. (Szombat)
9
2019. 02. 10. (Vasárnap)
10
2019. 02. 11. (Hétfő)
11
2019. 02. 12. (Kedd)
12
2019. 02. 13. (Szerda)
13
2019. 02. 14. (Csütörtök)
14
2019. 02. 15. (Péntek)
15
2019. 02. 16. (Szombat)
16
2019. 02. 17. (Vasárnap)
17
2019. 02. 18. (Hétfő)
18
2019. 02. 19. (Kedd)
19
2019. 02. 20. (Szerda)
20
2019. 02. 21. (Csütörtök)
21
2019. 02. 22. (Péntek)
22
2019. 02. 23. (Szombat)
23
2019. 02. 24. (Vasárnap)
24
2019. 02. 25. (Hétfő)
25
2019. 02. 26. (Kedd)
26
2019. 02. 27. (Szerda)
27
2019. 02. 28. (Csütörtök)
28

Nemzetek ételei háromhetes projekt felső tagozat

 

HÁROMHETES PROJEKT

FELSŐ

 

NOV 10

hétfő

3. óra: 5. osztály – Étkezési szokások Szlovákiában (Szilvi)

6. óra: 6. osztály - Étkezési szokások Szlovákiában (Szilvi)

NOV 11

kedd

1. óra: 8. osztály – Szlovák-magyar konyha összehasonlítása (Szilvi)

5. óra: 7. osztály - Szlovák-magyar konyha összehasonlítása (Szilvi)

NOV 12

szerda

2. óra: 8. osztály – receptkatalógus (Lajos)

5-6. óra: 8. osztály – palacsintaház TANKONYHA (Imre)

2-3 óra: 6. osztály – receptgyűjtés (Edó)

4-5. óra: 7. osztály - receptgyűjtés (Edó)

4. óra: 6. osztály - Szlovák-magyar konyha összehasonlítása (Szilvi)

5. óra: 5. osztály - Szlovák-magyar konyha összehasonlítása (Szilvi)

NOV 13

csütörtök

1.óra: 5. osztály – Jellegzetes szlovák ételek gyűjtése (Szilvi)

3. óra: 7. osztály - Jellegzetes szlovák ételek gyűjtése (Szilvi)

4. óra: 6. osztály - Jellegzetes szlovák ételek gyűjtése (Szilvi)

4. óra: 7. osztály – gasztronómia az irodalomban (Lajos)

NOV 14

péntek

2. óra: 6. osztály – receptkatalógus (Lajos)

3-4. óra: 8. osztály - receptgyűjtés (Edó)

4. óra: 7. osztály – receptek gyűjtése (Szilvi)

5. óra: 8. osztály - receptek gyűjtése (Szilvi)

 

 


 

 

NOV 18

kedd

1-2. óra: 7. osztály – sütés-főzés TANKONYHA (Edó)

2. óra: 6. osztály – receptek gyűjtése, fordítása (Szilvi)

5. óra: 8. osztály - receptek gyűjtése, fordítása (Szilvi)

NOV 19

szerda

2. óra: 8. osztály - gasztronómia az irodalomban (Lajos)

3. óra: 8. osztály – ételeink kalóriatartalma (Piri)

3-4. óra: 6. osztály - sütés-főzés TANKONYHA (Edó)

NOV 20

csütörtök

1.óra: 5. oszt. - receptkatalógus (Lajos)

2. óra: 5. oszt. - gasztronómia az irodalomban (Lajos)

1 – 2. óra: 8. osztály – PPT-vetítések, nemzetek ételei (Imre)

4. óra: 7. osztály – Tablókészítés nemzeti ételeinkről (Piri)

3-4. óra: 5. osztály – TÁJHÁZ: szegfűszeges hrapla (Szilvi)

3-4. óra. 8. osztály - sütés-főzés TANKONYHA (Edó)

NOV 21

péntek

2. és 6. óra: 7. osztály – Tablókészítés (Szilvi)

5-6. óra: 6. osztály – palacsintasütés (Ildikó) TANKONYHA

 

 

NOV 24

hétfő

2. óra: 8. osztály: Szőlősi ízek; tarkedli, hrapla (Szilvi)

3. óra: 5. osztály: Szőlősi ízek; tarkedli, hrapla (Szilvi)

6. óra: 6. osztály: Szőlősi ízek; tarkedli, hrapla (Szilvi)

NOV 25

kedd

2. óra: 7. osztály – receptkatalógus (Lajos)

 

 

NOV 26

szerda

5-6. óra: 5. osztály – TANKONYHA (Szilvi)

5-6. óra: 5. osztály – sztrapacska készítése (Szilvi)

NOV 27

csütörtök

1. óra: 6. osztály – gasztronómia az irodalomban (Lajos)

5-6 óra: 8 osztály – plakátkészítés (Teréz)

4-6. óra: 5-6. osztály - sütés-főzés TANKONYHA (Szilvi)

4. és 6. óra: 6. osztály – knédli készítése (Szilvi)

NOV 28

péntek

Projektzárás

 

 


Aloldalak listája Menük Bemutatkozás Kapcsolat Ideart Felhasználó: vendég